Слухови апарати за деца


Всяко дете е уникално, такива са и слуховите му нужди. Тези нужди се променят в зависимост от възрастта на детето.
Семейството на слуховите апарати Sky покриват от лека до дълбока слухова загуба. Те са специално създадени, за да задоволяват слуховите нужди на деца и тийнейджъри.
Слуховите апарати Phonak Sky са с различни индивидуалности и нужди в общуването. Phonak Sky използва съвременни технологии, които позволяват на децата да чуват повече важни звуци от речта, по телефона, във ветровити ситуации или в ресторант. Всичко това, във весели, цветни устройства.

Безопасни и лесни за използване

Всички модели на задушни апарати Sky M имат светлинен индикатор, който осигурява спокойствие на родителите. Той видимо потвърждава, че слуховите апарати са включени, програмата Roger е активирана и също предупреждава за изтощена батерия. Допълнителната защита срещу изваждане на батериите и защитените звукови рогчета предлага по-голяма безопасност за най-малките.

Персонализирани и издръжливи

Апаратите Sky притежават серификат IP68, гарантиращ най-високото ниво на устойчивост на вода и прах. Материалът, от който са иградени Sky прави корпусa на слуховите апарати по-стабилен и лек. Изключителната концепция Mix & Match позволвава да избирате между 7 цветни рогчета и 16 цвята Roger приемници.

Технология, която отговаря на нуждите на всяко дете

Sky M подобрява разбирането на речта и комфорта на чуване със SoundRecover2 и операционната система за автоматично разпознаване Sky OS, която е създадена специално за да отговаря на детските слухови нужди. Чрез създаването на оптимално изживяване при чуване, Sky позволява на повече деца и да общуват с увереност, отколкото, когато и да било.

Увереността е ключът

Благодарение на безжичните аксеоари на Phonak и Roger системите, децата и тийнейджърите подобряват чуването и разбирането си. Настройката за определяне посоката на звука на Roger системите позволява на децата едновременно да чуват учителя, когато се намира на далечно разстояние и връстници, който са в непосредствена близост. Това осигурява на децата увереността да се справят в различни слухови ситуации. Слухови апарати Sky M автоматично се свързват и приемат сигнала от микрофоните Roger.
Задушните слухови апарати са особено подходящи за деца, тъй като отливката ще трябва да се сменя периодично, защото детето расте и ухото се променя. Също така, задушните апарати са и с най-голяма мощност и са най-добрият вариант за хора с тежка слухова загуба.