burger

Чувай. Общувай. Живей пълноценно.СЛУХОВИ АПАРАТИ ЗА ДЕЦА

Педиатрични решения

Децата са специални. Те имат различни потребности от възрастните хора.Те са деца. В Ototon разбираме техните уникални нужди и разполагаме със специализирана серия от слухови апарати Phonak Sky и аксесоари Roger, които да посрещнат комуникационните нужди на всяко дете в различните етапи от растежа им - от бебе до тийнейджър.

Слухови апарати за деца

Слуховите ни решения помагат на вашето дете да развие способността си да говори и да се развива като пълноценен човек.

Създаването на приятелства става по-лесно, когато детето може да участва пълноценно в разговорите с неговите връстници.

Учебният процес може да бъде изпитание, ако вашето дете изпитва затруднения да разбира учителите поради по-голямата дистанция.

С нас Вие ще получите решения за всяка ситуация, защото вярваме, че всяко дете трябва да има възможност за качествена комуникация, за да бъде щастливо.

Водени от принципа за предоставяне на най-високо качество създадохме и уникалните за България специализирани педиатрични кабинети Otokids, в които децата се чувстват комфортно и получават специализирана грижа и обслужване. Кабинетите ни са оборудване с медицинско оборудване за тестване на слуха на децата. Родителите могат да зададат своите въпроси и да споделят своите притеснения и да получат компетентна помощ. Нашите педиатрични специалисти могат да Ви консултират и да Ви предложат най-доброто решение за Вашето дете.

Слухови решения за бебета и прохождащи деца

Цени от 800 лв.

Бебетата и прохождащите деца са малки изследователи. Те често копират звуците, които чуват и начина, по който се изразяваме. Те имат нужда от слухови апарати, които се адаптират спрямо различната среда и им дават ясно разбиране на речта. Слуховите апарати подходящи за тях трябва да бъдат удобни, по-здрави от апаратите за възрастни и безопасни заползване. Чрез тях децата получават увереност да участват пълноценно в различни ситуации - вкъщи, в парка, в яслата, на детската площадка.Родителите са по-спокойни когато могат да следят Led-индикатора, за товадали апаратите са включени, дали батерията им свършва и дали еосъществена връзката с безжичните аксесоари.

Подходящи за:

+ ползване у дома

+ разходка в парка

+ комуникация в яслата

+ игри на детската площадка

Насладете се на:

+ по-здрав корпус

+ устойчивост на прах, пот и вода

+ Led индикатор

+ връзка с безжични аксесоари

Слухови решения за ученици

Цени от 1450 лв.

Когато децата започнат да ходят на училище, се сблъскват с по-шумна среда. Те се нуждаят от слухови апарати с повече функционалности, за да могат да общуват активно и да създават нови приятелства. В класната стая, учениците са отговорни за анализирането на информация, която им се предоставя вербално. За да бъдат успешни в училище, те трябва да имат подходящите слухови апарати и подходящия безжичен аксесоар, който да им гарантира, че чуват ясно учителите си и не изпускат учебния процес.

Подходящи за:

+ ползване у дома

+ разходка в парка

+ класната стая

+ игри навън

Насладете се на:

+ по-здрав корпус

+ устойчивост на прах, пот и вода

+ Led индикатор

+ връзка с безжични аксесоари

Слухови решения за тийнейджъри

Цени от 1900 лв.

Загубата на слуха рефлектира върху много аспекти от живота на един млад човек. Отделно в тази възраст децата стават по-суетни и големите слухови апарати ги притесняват. Комуникацията през телефон или таблет отнема голяма част от ежедневието на тийнейджърите. За тях предлагаме решения, които с малките си размери помагат на тийнейджърите да се чувстват уверени. Чрез Bluetooth® слухови апарати се свързват с телефони и таблети с iOS™, Android™ и всички устройства и по този начин остават свързани със заобикалящия ги свят. Аксесоарите Roger стават малки, невидимо побиращи се в джоба и предоставящи им чуване при разговор в по-големи групи в класната стая, навън, в кафенето.

Подходящи за:

+ класната стая

+ социални събирания

+ разговори на открито

Насладете се на:

+ по-малък корпус

+ Bluetooth свързаност

+ смарт апликации

+ свързаност с аксесоари

Защо да изберете Ototon?

В центрове за слуха Ototon знаем, че изборът на слухови апарати е изключително важно решение, пред което са изправени хората с намален слух. Ние вярваме, че има само един начин човек да разбере дали дадени слухови апарати са подходящите за него и това е да ги изпробва. Ние ви даваме възможност за пробно носене от 14 дни при предоставяне на гаранционен депозит от 50% от цената на избраните апарати.

При нас Вие Получавате:

ПРОБЕН ПЕРИОД ОТ
14
дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ ДО
30
дни
УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ ДО
4
години

Запишете си час за проба на слухови апарати със специалист от Център за слуха Ototon!

Слуховите апарати са медицинско изделие и за правилния избор на модел е необходимо да се вземат предвид: ниво на слухова загуба, анатомия на ухото, медицинско състояние, възраст, начин на живот и индивидуални нужди в специфични ситуации от ежедневието на потребителя.

Чувай. Общувай. Живей пълноценно.